Зам.-председателят на Народното събрание (НС) от ГЕРБ Росица Кирова говори

...
Зам.-председателят на Народното събрание (НС) от ГЕРБ Росица Кирова говори
Коментари Харесай

Детутатката от ГЕРБ Росица Кирова: Аз съм собственик на пристанище и притежавам 11 плавателни съда

Зам.-председателят на Народното събрание (НС) от ГЕРБ Росица Кирова приказва от парламентарната естрада. Днес тя взе участие в разискване на промени в Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на Република България. Един от противоречивите въпроси се оказа заплащането на такси от кораби.

„ Първо заявявам спор на ползи, тъй като аз съм притежател на пристанище и владея 11 плавателни съда, кораба, които правят друга активност ", разгласи Кирова. " Как ще издам фактура сама на себе си “, попита тя.

Законопроектът цели транспониране на евродиректива и през днешния ден бе признат на първо четене.

Росица Кирова се прочу като водач на партията на Слави Трифонов „ ИТН “ във Видин. През 2020 година обаче тя се качи в джипа на тогавашния министър председател и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Това докара до изгонването й от Има Такъв Народ, написа " Флагман ".

Росица Кирова бе доста дейна като цивилен деятел във Видинско.

След като бе прокудена от партията на Слави, Борисов я стартира като лидер на листа от ГЕРБ, а след това я издигна и до зам.-председател на Народно събрание. Оказа се, обаче, че Кирова е и доста солидна бизнес дама.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР