Зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов реши да удари

...
Зам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов реши да удари
Коментари Харесай

Тошко вади кирливи ризи от пазарлъците за кабинет

Зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов реши да удари водачите на другите две протестни партии със скандални детайлности към договарянията за поддръжка.

" На мен в този парламент към този момент ми се повръща от двуличие. На договарянията, които водихме, господин Христо Иванов съобщи в нашата стая, пред 5 индивида, че той би трябвало да утвърди който и да е претендент за министър-председател, който предложим, членовете на Министерски съвет и всяко едно бъдещо предопределение по контролни органи, другояче губим поддръжката им. Ако това не е кадруване, аз съм висок баскетболист, три метра ", съобщи ядосан от парламентарната естрада Тошко Йорданов по време на разискването на основаването на краткотрайна комисия за " Буджака ". Заради нея от Има Такъв Народ и " Демократична България " се замеряха с тежки обвинявания и обидни реплики.

Дясната ръка на Слави Трифонов подхвана и водачът на " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

" Г-жа Мая Манолова съобщи пред мен и Виктория Василева: " Дайте му нещо на Христо Иванов и след това не го изпълнете ". Бих отишъл на детектор на лъжата, с цел да потвърдя какво споделиха тези двама лицемери в този парламент ", закле се Тошко Йорданов.

Той добави, че съгласно него " Движение за права и свободи и Демократична България си мерят олигарсите ". От Има Такъв Народ пък имали задоволително прочут водач, който няма къща на Буджака. За партията е " еднообразно гадно дали ще заменят Доган и Пеевски с Иво Прокопиев ", сподели още Йорданов.

" Ами, да, желаете нашите гласове. Те са навръх половина на вашите, само че са доста скъпи. Редно е да съгласуваме хората, които оферирате, в случай че желаете да подкрепим държавното управление ви. Това не значи, че ние щяхме да имаме право на несъгласие върху ваши решения. Не е зле, в случай че ще ходите на детектор на лъжата, да кажете и това ", отвърна Христо Иванов и продължи:

" Не сме желали дялове, не сме желали порции и недейте да лъжете за това! Просто искахме да знаем за кого ще гласуваме. Публично нееднократно съм казвал, че няма да гласуваме за котки в чувал! Майка ми ме подлага на критика и ми сподели, че не позволявам, че може да има симпатични хора, които не познавам. И като образец даде министърката по ромските въпроси. Обещах на майка ми, че ще кажа това ".

" Благодаря на Христо Иванов, че си призна, че се е опитвал да кадрува. Ние нямаме потребност от подобен сътрудник! Моля ви, не ни търсете повече за диалози. Тук имате ГЕРБ, Движение за права и свободи...Всеки, който твърди, че ние имаме нещо общо с Движение за права и свободи, би трябвало да отиде на психиатър ", отвърна Йорданов.

В диалога се намеси и Мая Манолова, която загатна, че Трифонов я е убеждавал да не се кандидатира за кмет на София.

" Ето по тази причина настоявах диалозите да се водят обществено. Ако желаех да падна на вашето равнище, господин Йорданов, можех да кажа по какъв начин и против какво господин Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София. И все пак, аз излязох против ГЕРБ ", съобщи тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР