Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се връща в Народното събрание

...
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се връща в Народното събрание
Коментари Харесай

Сега: Цветанов се връща в парламента като нещатен сътрудник на ГЕРБ

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се връща в Народното събрание като нещатен помощник на парламентарната група. Това излиза наяве от парламентарния уебсайт, написа " Сега ".

Само преди десетина дни Цветанов подаде оставка като ръководител на ПГ и напусна депутатското си място, след разразилия се скандал с голямото му жилище с персонален асансьор, купено евтино в столичния квартал " Изток ".

Цветанов остана зам.-председател на партията и началник на предизборния й щаб. Цветанов успокои, че " няма драма " с оставката му и съобщи, че ще продължи да поддържа " тесни връзки " с групата на ГЕРБ и да оказва помощ на новия й ръководител Даниела Дариткова.

Сега Цветанов ще продължи да се подвизава в Народното събрание въпреки и не като народен представител, а като нещатен помощник на ГЕРБ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР