Зам.-председателят на ДПС Хамид Хамид прогнозира, че много скоро ще

...
Зам.-председателят на ДПС Хамид Хамид прогнозира, че много скоро ще
Коментари Харесай

Зам.-председателя на ДПС прогнозира предсрочни избори съвсем скоро

Зам.-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид предвижда, че " доста скоро ще има предварителни избори ". Той разяснява това в предаването „ Денят онлайн “ по Nova News.

Той разяснява и закриването на спецправосъдието, като уточни, че това работи в интерес на проведената престъпност. По думите на Хамид това е било безгрижно, преждевременно решение и разпра със системата.

„ Успяха да закрият нещо, което работеше и донесе положителни оценки от европейските ни сътрудници. Пълен популизъм. Само бърборене и говорене – за 100 дни нищо не видяхме. Това беше разпра със профилираните органи след фиксацията на няколко лица против фигурата на основния прокурор. Това ще реши проблемите на всички тези, които са упрекнати за тежки закононарушения, ще отърве от пандиза редица банди за разпространяване на опиати, знакови каузи “, разяснява той.

Хамид Хамид акцентира, че Движение за права и свободи поддържа интензивен старт на договарянията за участие на РСМ в Европейски Съюз. И изясни, че това не значи приемането и в Съюза.

„ Едва след войната в Украйна, Европа се замисли какъв брой е закъсняла с приемането на страните от Балканите в Съюза, включително и РСМ. Нашата позиция през цялото време е за интензивен подобен развой. Докладчик в Екологичен потенциал за присъединението на РСМ в Европейски Съюз е нашият сътрудник Илхан Кючук. Той работи извънредно интензивно в тази посока. Решението, което би трябвало да бъде обещано, е за старт на договарянията, а не за приемане на РСМ в Европейски Съюз. Това е първичният стадий. Без да бъде даден старт на него, въпросите няма по какъв начин да бъдат решени авансово “, уточни заместник-председателят на Движение за права и свободи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР