Зам.-председателят на Държавната дума на Руската федерация Пьотр Толстой предупреди

...
Зам.-председателят на Държавната дума на Руската федерация Пьотр Толстой предупреди
Коментари Харесай

Москва предупреждава Париж: Армията ни ще убие всички войски, които Франция изпрати в Украйна

Зам.-председателят на Държавната дума на Руската федерация Пьотр Толстой предизвести Макрон, че съветската войска ще унищожи всички френски бойци в Украйна
Руската войска ще унищожи всички френски войски, които Франция изпрати в Украйна, съобщи зам.-председателят на Държавната дума на Руската федерация Пьотр Толстой в изявление за френския канал.   " Ще убием всички френски бойци, които дойдат на украинска територия. Всички ", сподели той на френски.

„ Вие, французите, които желаете да дойдете да воювате в Одеса, предизвиквате Третата международна война “, съобщи Пьотр Толстой. „ Ако има 300 или 400 убити французи вашият президент ще бъде в капан: той ще би трябвало или да форсира историята, като или усили наличието на войски, или ще му се наложи да изтегли войските “, изяснява зам.-председателят на Думата. " Днес има 13 000 наемници [в Украйна], в това число 367 французи. 147 към този момент са убити ", сподели Пьотр Толстой. " И ще убием всички, не се тормозете “, добави той. „ Идеята за изпращане на френски бойци в Украйна ще приключи с ковчези, покрити с трицветното знаме, разтоварвани от самолети на летище Орли “, предизвести още Пьотр Толстой. " И не Макрон ще тръгне да ги търси. Французите би трябвало да схванат следствията, това е всичко ".  

Попитан от BFMTV за развиването на спора, Пьотр Толстой сподели, че е уверен, че " Украйна в никакъв случай няма да съществува в границите отпреди войната. За нас това е екзистенциален въпрос. Няма да спрем, няма да изтеглим войските ", настоя вицепрезидентът на Думата.

Този вторник съветската осведомителна организация ТАСС съобщи думите на шефа на съветското външно разузнаване Сергей Наришкин, съгласно който Франция се готви да изпрати 2000 бойци в Украйна. Информацията бе отречена пред BFMTV от френското Министерството на въоръжените сили, съгласно което става дума за интервенция по „ дезинформация “.

От няколко седмици Еманюел Макрон употребява „ стратегическа неизясненост “ по отношение на евентуалното изпращане на западни войски в Украйна, с цел да помогне на армията на Володимир Зеленски против съветската инвазия, прибавя френският ефирен канал. Тези, които слагат „ ограничавания “ пред поддръжката за Украйна, „ избират провалянето “, сподели предишния четвъртък Макрон в телевизионно изявление.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР