Зам-председателят на БСП и зам.председател на ПГ “БСП за България

...
Зам-председателят на БСП и зам.председател на ПГ “БСП за България
Коментари Харесай

Атанас Зафиров участва в митинг-поклонение на загиналите партизани и ятаци край село Липница

Зам-председателят на Българска социалистическа партия и зам.председател на ПГ “БСП за България “Атанас Зафиров взе участие в митинга-поклонение в памет на починалите партизани и ятаци край село Липница, община Мизия. В поклонението присъединяване взех представители от всички общини в област Враца и ръководителя на Българския антифашистки съюз Евгений Белий.
Атанас Зафиров огласи одобрение до участниците от ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. “Васил Воденичарски, Лазар Драйчев, Дафинка Чергарска, Петър Костов, Стефан Ликов, Горан Буджански и Цоло Върбанов записаха със златни букви имената си в историята на партията и антифашистката битка в България. До края на живота си те се бориха за един по-добър свят. Благодарение на подвига им България не е измежду победените страни във Втората международна война и получава нов късмет. Благодарение на тях и всички антифашисти, през днешния ден милиони живеят един по-добър живот, по тази причина ние сме длъжни да пазим паметта им, да почитаме саможертвата и да предаваме загатна за техния героизъм на поколенията ” се споделя в приветствието от Корнелия Нинова.
Повече не можем да си позволим да следим това което се случва в България през днешния ден. “Няма да приемем опитите за пренаписване на историята ни и да позволим политическите еднодневки да се гаврят с този популярен и паметен героизъм ” сподели в прочувственото си слово ръководителя на БАС. Бяха положени венци и цветя на благодарност.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР