Зам.-министърът на правосъдието Емил Дечев дава изявление по повод оповестения

...
Зам.-министърът на правосъдието Емил Дечев дава изявление по повод оповестения
Коментари Харесай

Изявление на зам.-министъра на правосъдието Емил Дечев за заплахата срещу магистрат

Зам.-министърът на правораздаването Емил Дечев дава изказване във връзка оповестения случай със закани против обвинител от профилираната прокуратура.

Тази заран стана известно, че Софийска районна прокуратура образува досъдебно произвеждане по постъпил сигнал за редовно следене и закана с ликвидиране на магистрат от Специализирана прокуратура.



На 06.04.2022 година на ул. " Черковна " в София в служебния кабинет на магистрата е открито съществуването на книжен плик, адресиран персонално до прокурора, без посочен адресант. В плика са открити патрон и няколко хартиени бележки, представляващи отрязъци на обособени думи, измежду които " кръв " и " осведомен ", както и името на непозната страна и болнично заведение в столицата.

Свидетели сме на поредна форма на напън върху наш сътрудник, за жалост, този път с престъпен темперамент. Магистрат получава закани за ликвидиране и то за това, че си прави работата, съобщи по-рано през днешния ден представителят на основния прокурор Сийка Милева по отношение на формираното досъдебно произвеждане.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР