Зам.-лидерът на ГЕРБ Даниел Митов оглави временната парламентарна комисия за

...
Зам.-лидерът на ГЕРБ Даниел Митов оглави временната парламентарна комисия за
Коментари Харесай

Даниел Митов оглави комисията за Nexo в НС

Зам.-лидерът на ГЕРБ Даниел Митов оглави краткотрайната парламентарна комисия за установяването на обстоятелствата към абсурда с криптобанката Nexo, както и нищенето на потециални връзки с политически лица и партии у нас поради абсурда с даренията за Да, България на Христо Иванов в размер на близо 400 бона, направени през последните 2 години.

Часове наред депутатите дебатираха към интернационалното следствие на фирмите, свързани с екснародния фаворит от Реформаторския блок Антони Тренчев, съдружника му Коста Кънев и останалите, сдобили се с обвинявания от българската прокуратура. Оказа се, че Демократична България и Природен парк влязоха в най-остри разногласия не с вносителите на настояването за основаването на комисията ГЕРБ/СДС, а с Движение за права и свободи и `Възраждане ".

Йордан Цонев от Движение за права и свободи разгласи, че казусът касае не просто политиката в страната, а имиджа на страната, изключително откакто България е забъркана в интернационален скандал за повторно, след прецедента с OneCoin на Ружа Игнатова. И неведнъж съобщи, че директната връзка сред Демократична България и Nexo е кръгът " Капитал " на олигарха Иво Прокопиев, поради което ще изиска възможното налагане на наказания по закона `Магнитски " в Съединени американски щати. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg