Зам.-кметът по транспорт Тодор Чонов е издигнат за кандидат-кмет на

...
Зам.-кметът по транспорт Тодор Чонов е издигнат за кандидат-кмет на
Коментари Харесай

Тодор Чонов е издигнат за кандидат-кмет на Пловдив

Зам.-кметът по превоз Тодор Чонов е повдигнат за кандидат-кмет на Пловдив от политическа партия „ Свобода ”, заяви. Все още от общинската изборна комисия не са оповестили решението за регистрацията на Чoнов, като се чака да се случи на днешното съвещание.

Освен претендент за кмет, Чонов е и лидер на листата, а втори е различен зам.-кмет този по финанси Величко Родопски. Прави усещане също, че на четвърто място е някогашният общински консултант Коста Хаджиев, който бе от групата на локална коалиция „ Здравко Димитров да решаваме дружно ” от предишния мандат.

Зико на въпрос дали е взел окончателното си решение дали ще уаства на идните избори съобщи, че има време, като срокът за регистрация изтича през днешния ден в 17 часа. Запитан дали поддържа кандидатурата на Тодор Чонов той отговори сбито, че я поддържа. След формалната част на събитието, което е за първата копка на новите спортни зали в регион „ Западен ”, градоначалникът призна, че няма да бъде претендент за кмет. Видно и от листата, която са записали Политическа партия „ Свобода ” множеството от претендентите са от обкръжението точно на Димитров. Той обаче все още не застана публично зад нея.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР