Зам.-кметът по хуманитарни дейности в Асеновград инж. Петър Петров ориса

...
Зам.-кметът по хуманитарни дейности в Асеновград инж. Петър Петров ориса
Коментари Харесай

Подаръци от общината за първото бебе на 2023 г. в Асеновград

Зам.-кметът по филантропични действия в Асеновград инж. Петър Петров ориса първото бебе, родено в асеновградската болница. Младежът се появи на бял свят на 01.01.23 година в 11:28 ч. Детето се е родило с тегло 3 кг. и височина 48 см. Зам.-кметът посрещна щастливата майка Дургадън Мюмюн с букет цветя и й връчи паричен подарък и плюшено мече за дребния Беян.
 
 Плюшено мече Плюшено мече Източник: Община Асеновград
Сумата, в размер на 1000 лева, е комплимент от общината и кмета доктор Христо Грудев. Отпусната е с решение на Общинския съвет в града и е предопределена да подкрепи развъждането на първото родено за годината бебе. Зам.-кметът Петър Петров поздрави родителите и им пожела дълги години да се радват на крепко дете, а Беян ориса да пораства нехаен и благополучен. Семейството живее в с. Нови извор. Дургадън е на 30 година и това е втората й рожба.
 
" От името на кмета на Асеновград доктор Христо Грудев и от свое име желая да Ви поднеса този подарък, като жест на признателност, че сте избрали да дадете живот на своя наследник тъкмо тук в нашия град. Нека детето бъде обгрижвано, обичано и заобиколено от доста близки хора. Желая му попътен вятър във всяко начинание. Да бъде здрав, с цел да реализира задачите си с лекост, да се учи на добрина. Да бъде горделивост за мама и тате ", сподели зам.-кметът Петър Петров.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР