Зам.-кметът Пламен Райчев, на когото беше поискана оставката вчера от

...
Зам.-кметът Пламен Райчев, на когото беше поискана оставката вчера от
Коментари Харесай

Зам.-кметът Пламен Райчев чака районните кметове за задръств...

Зам.-кметът Пламен Райчев, на който беше поискана оставката през вчерашния ден от районните кметове на Пловдив поради тапите при ремонтите в кв. „ Гладно поле “ и към „ Метро “, е поканил през днешния ден на среща в 10 ч. в Общината сътрудниците си.

Искането за оставка пристигна откакто кметът на регион " Източен " Иван Стоянов огласи във Facebook позицията си, като изясни, че в региона има голям брой тъжби от жители поради едновременните поправки на улици, които предизвикват стеснение на хората.

Пламен Райчев и кметът Здравко Димитров изясняват, че неудобствата са краткотрайни и северното платно на бул. " Санкт Петербург " ще бъде отворено за придвижване в неделя.

Иван Стоянов сподели, че няма по какъв начин да отиде на тази среща, защото е поканен на публична гала в Аграрния университет.

Той подсети, че неведнъж е предложил улиците да се ремонтират поетапно, с цел да не се основава транспортен безпорядък. Той изясни, че е предложил в екипа, който ръководи плана, да бъдат поканени представители от районното кметство. Но даже и на това не е получил отговор от зам.-кмета Пламен Райчев.
Свързани вести Будните жители за абсурда в ГЕРБ: Оставки – да! Но първо вашата, господин Алексиев! Нова война в ГЕРБ поради поправки с европейски пари Костадин Язов: Зам.-кметът Райчев не е регулировчик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР