Зам.-кметът на Асеновград инж. Стоян Димитров бе сред официалните гости

...
Зам.-кметът на Асеновград инж. Стоян Димитров бе сред официалните гости
Коментари Харесай

Откриха нов офис на общинска служба "Земеделие" в Асеновград

Зам.-кметът на Асеновград инж. Стоян Димитров бе измежду формалните посетители на откриването на новия административен център на общинската работа по земеделие в града (ОСЗ - Асеновград). За събитието особено дойде служебният министърът на земеделието Явор Гечев. Структурата обслужва жителите на общините Асеновград и Лъки.
 
 Явор Гечев Явор Гечев Източник: Община Асеновград
Министър Гечев се обърна към присъстващите: " Нека тази постройка да оказва помощ на земеделските производители, да бъде налична и да е обвързвана единствено с положителни мотиви за усмивки. Смея да настоявам, че тук има професионализъм. Надявам се този темп да продължи на това прелестно и комфортно място за земеделските производители. На добър час! Много триумфи и дано всеки, който излиза от този офис, да е удовлетворен, благополучен и признателен за работата, която Общинска работа " Земеделие " е свършила ".
 
Освен зам.-кметът на община Асеновград – инж. Стоян Димитров - на откриването участваха и народни представители, общински съветници, земеделци от района, жители.
 
 Откриха нов офис на общинска работа Откриха нов офис на общинска работа " Земеделие " в Асеновград Източник: Община Асеновград
Новият офис ще се обитава в постройката на някогашния Битов комбинат. Помещението, в което ще се дават услугите на жителите, е общинска благосъстоятелност и е отдадено за прилагане безплатно. Новият център разполага с приемна, намираща се на I етаж. А на втория ще е административната част, където ще се извършва  фактическата обработка на документите.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР