Зам.-директорът на Софийския затвор Анатоли Борисов е вече уволнен от

...
Зам.-директорът на Софийския затвор Анатоли Борисов е вече уволнен от
Коментари Харесай

Цачева уволни зам.-директора на Софийския затвор, чистачката остава

Зам.-директорът на Софийския затвор Анатоли Борисов е към този момент уволнен от поста си, заяви проф. Николай Проданов - зам.- министър на правораздаването - и посочи, че през вчерашния ден Цецка Цачева е подписала заповедта за най-тежкото дисциплинарно наказване за Борисов, заяви бТВ.

Освобождаването от поста на Борисов се дължи на дисциплинарни инспекции след бягството на Владимир Пелов и Радослав Колев от Софийския затвор. Засега 14 чиновници на пандиза са осъдени с неодобрение, само че по думите на Проданов уволняване ще има и за един от тях - надзорник, който от боязън не е съумял да спре бегълците.

"Чистачката Христина Александрова продължава да си работи в пандиза ", отвърна шеговито Проданов на въпрос какво се случва с нея, която бе оповестена за воин поради смелостта си да подгони Пелов и Колев.

Зам.-министърът на правораздаването беше в затворническото общежитие в Кремиковци, където се организира шампионат по бокс сред пандизчии от цялата страна под девиза "С ръкавица против опиатите и експанзията ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР