Зам.- апелативният прокурор на Бургас Йовита Григоров съобщи пред НоваТВ,

...
Зам.- апелативният прокурор на Бургас Йовита Григоров съобщи пред НоваТВ,
Коментари Харесай

Убитото 11-годишно момиче е имало над 3 хиляди контакта в социална мрежа

Зам.- апелативният прокурор на Бургас Йовита Григоров заяви пред НоваТВ, че следствието на убийството на 11-годишното момиче демонстрира умишленост, а 15-годишният причинител е признал отчасти в предварителните диалози.

Няма по какъв начин това да бъде несъмнено като трагичен случай към този миг, в случай, че лекарите са открили 3 см дължина на порезната рана, което демонстрира целеустременост съгласно тях, изясни Григорова.

 Момичето в Бургас заклано поради наргиле
Момичето в Бургас заклано поради наргиле

15-годишният палач и жертвата се срещнали в обществена мрежа

Децата са се свързали по обществена мрежа, като 2 седмици интензивно са общували там. Вероятно това е първата им среща, само че следствието още не може да каже сигурно.

В арестуваното момче са открити движимости на момичето, като проверяват ликвидиране, мотива, за което Григорова дефинира като безразсъден.

На въпрос дали става въпрос за чисто наргиле (с тютюн) или опиати, тя добави, че са взети кръвни проби и се чака експертизата. Важното е че са решили да се скрият, добави Григорова.

В другарската листа на обществената мрежа на 11-годишното момиченце е имало 3000 другари, което демонстрира лицемерен живот, добави зам.- апелативният прокурор на Бургас.

Нека родителите да бъдат по деликатни с децата си в обществените мрежи, а те са деца, достъпа на другари е безграничен, тематиките са неограничени, прикани тя.

Не мога да разясня какви са хората в профила, той се преглежда все още, изясни Григорова.

Днес се дефинира " задържане под стража " за 15-годишният, делото се гледа в съда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР