Залязлата тв звезда Диляна Грозданова чукна 60 години на изискано

...
Залязлата тв звезда Диляна Грозданова чукна 60 години на изискано
Коментари Харесай

Диляна Грозданова чукна 60, лекува се във Франция! Славната журналистка се пребори с множествената склероза

Залязлата тв звезда Диляна Грозданова чукна 60 години на изтънчено празненство в къщата си на френската Ривиера предходната седмица. На купона, с изключение на брачният партньор Любомир и синът Владимир, фамозната дама предложения и свои близки другари от България, с цел да вдигнат дружно наздравица в празничния ден, научи HotArena.

Чаровната русокоска, която бе една от най-хубавите телевизионни водещи преди години, към момента наподобява привлекателна и извънредно елегантна. Като подарък Диляна получила скъпарска рокля от брачна половинка си, купена от първокласен френски бутик, писа „ Таблоид “.

В последните години Грозданова съвсем не се връща в България. Тя избира да живее умерено в старинната къща, която преди десетина години купиха с мъжа си във Франция. „ България не е положително място за живеене ”, откровена бе преди време в свое изявление телевизионерката. На непознатите крайбрежия обаче Диляна се чувствала прелестно. Лисвали й само околните другари, само че успявала да поддържа връзка с тях в обществените мрежи и да се чува по телефона с най-доверените.

Преди години Диляна бе диагностицирана с доста тежко заболяване – „ множествена склероза ”. Болестта изцяло я изпи и тя отслабна фрапантно. По едно време журналистката даже се придвижваше с бастун. Тогава лекарите предложиха на славната говорителка да смени климата и да живее по-спокойно и в естетика. Журналистката взе решение да се реалокира на Френската Ривиера, а мъжът й купи солидния парцел като подарък за обичаната си .

В момента положението на Грозданова е положително и тя не се усеща болна, споделят нейни приятелки.

Коварното заболяване, което стартира да се среща все по-често у нас и по света, няма отчетливи признаци първоначално.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР