Залозите за името на новия член на британското кралско семейство

...
Залозите за името на новия член на британското кралско семейство
Коментари Харесай

Как ще се казва бебето на Хари и Меган? Залозите клонят към Даяна и Артър

Залозите за името на новия член на английското кралско семейство клонят към Даяна - в случай че е момиче, и Артър - в случай че е момче, съобщи Ройтерс.
 
Правят се залози и за пола и тежестта на бебето на херцогиня Меган и принц Хари , както и за точната дата и място на раждането на седмия по реда на унаследяването на английския трон.

 
" Даяна е първото от 10-те имена, тук няма изненади ", сподели Рупърт Адамс - представител на букмейкърска адвокатска фирма " Уилям Хил ".
 За срещата с краля на Мароко Мохамед VI и сина му Меган бе избрала рокля на Carolina Herrera, въодушевена от облеклото и културата на страната. Принц Хари и херцогиня МеганGuliver/Getty Images
Отскоро има догатки, че може и да е Виктория . Друга опция са Грейс и Алис - името, което се смяташе, че херцозите на Кеймбридж ще дадат на третото си дете - принц Луи , в случай че то беше момиче. Алис се споделя майката на принц Филип - брачният партньор на кралица Елизабет Втора .-->

 
Освен Артър , от мъжките имена с най-вече
залози са Джеймс и Едуард .
 
Внукът на английската кралица и неговата американска брачна половинка , които подписаха брак през май, оповестиха през октомври, че напролет чакат първото си дете.
 Принц Хари и херцогиня Меган Принц Хари и херцогиня МеганGulliver/Getty Images
През януари Меган сподели, че е бременна в шестия месец, само че не разкри пола на детето. По данни на " Уилям Хил ", множеството хора считат, че то ще бъде от женски пол.
 
Туристи и минувачи край Бъкингамския замък също изрекоха своите желания: " Обзалагам се, че ще е момиче и ще се споделя Виктория . Ще ѝ споделяме Тори ", показа Сара Оуънс.
 
" Мери - макар че звучи доста старомодно, то съчетава Меган и Хари ", сподели Дани Ма.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР