Заловихаводача, шофирал с 260 км/ч в София. Мъжът развил високата

...
Заловихаводача, шофирал с 260 км/ч в София. Мъжът развил високата
Коментари Харесай

Арестуваха младо момче, шофирало с 260 км/ч в София

Заловихаводача, карал с 260 км/ч в София. Мъжът развил високата скорост на Околовръстния път на столицата.

Това се случва единствено пет дни откакто против „ Мис Силикон “ беше повдигнато обвиняване за същата хулиганска демонстрация на пътя.

От профила на момчето зад кормилото – Николай Караасенов, излиза наяве, че той има четири фиша за липса на колан, за липса на шофьорска брошура в него или за превишена скорост на пътя.

„ Ако това в действителност е Никола Караасенов, дано той да прояви храброст и идващият път, когато кара с такава скорост, да си покаже и лицето. Няма за какво да се тормози. Той е вечен. Шофира с 250-260 км/ч “, разяснява следващата безочливост на пътя Владимир Тодоров от Българката асоциация на потърпевшите при злополука, представен от bTV.

Той уточни също по този начин, че няма да се умори да подава сигнали в прокуратурата, тъй като „ даже да няма злополука, съгласно Наказателен кодекс това е хулиганска демонстрация, осъществена при ръководството на МПС и се санкционира с отнемане от независимост до три години “.

„ При шофиране с тази скорост, в случай че се спука гума или някои реши да се престои, ще стане такава верижна злополука, че е допустимо да има десетки починали.

Този юноша кара с три пъти над допустимата скорост. Дори и да не се стигне до верижна злополука с доста жертви, този човек няма да оцелее, в случай че се случи нещо непредвидено на пътя “, сподели още Тодоров.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР