Заловиха педофил по време на акция на Киберпрестъпност в ГДБОП

...
Заловиха педофил по време на акция на Киберпрестъпност в ГДБОП
Коментари Харесай

Закопчаха педофил по време на акция във Варна

Заловиха педофил по време на акция на " Киберпрестъпност " в ГДБОП и сътрудниците им от бранш БОП във Варна. На 1 април е арестуван 54-годишен мъж - член в интернационална проведена незаконна група, създаваща и разпространяваща в световната мрежа материали, показващи брутални подиуми на полово принуждение над деца на възраст от два месеца до 13 години.

От дома на варненеца са конфискувани материални доказателства за незаконната му активност. На арестувания с полицейска заповед за период до 24 часа следва да бъде повдигнато обвиняване за владеене и разпространяване на нецензурен материали , за основаването на които са употребявани деца.
 СГП задържа 21 лица по обвиняване в блудничество с малолетни
СГП задържа 21 лица по обвиняване в блудничество с малолетни

Издирват се още четири души, като се допуска, че някои от тях към този момент са напуснали страната

Според събраните досега данни, участниците в интернационалната незаконна мрежа са употребявали специфична криптирана P2P информационна платформа, благодарение на която обменяли между тях файловете с детска порнография. Целта на тази платформа била оптимално да бъдат затруднени правоприлагащите органи , възпрепятствайки ги от следене и определяне на участниците в незаконната група.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР