Заловиха две лица, осъществяващи нелегални международни превози. Те са задържани

...
Заловиха две лица, осъществяващи нелегални международни превози. Те са задържани
Коментари Харесай

КАТ хвана двама нелегални международни шофьори

Заловиха две лица, осъществяващи незаконни интернационалните транспорти. Те са арестувани в края на предходната седмица при взаимни инспекции за нерегламентирана транспортна активност за транспорт на пасажери, извършени от чиновници на КАТ и Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София, " Икономическа полиция " и " Пътна полиция ".

Водачите са хванати в местността " Шарена Чешма " в посока от Граничен контролно-пропусквателен пункт - Калотина към Драгоман. При инспекция на два автомобила се оказало, че те правят нерегламентиран публичен транспорт.

В едното транспортно средство, което било с кърджалийска регистрация, пътували осем пасажери по маршрут Белгия - България. Водачът нямал лиценз за интернационален транспорт.

В лек автомобил със софийска регистрация пък осем пасажери пътували по линията Германия - Швейцария - Австрия - България, също без да има лиценз за този тип превоз.

На двамата лидера са издадени актове от чиновници на КАТ. Превозните средства са със свалени регистрационни номера и са спрени от придвижване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР