Заложническата криза в Дрезден приключи, а нападателят е мъртъв, предаде

...
Заложническата криза в Дрезден приключи, а нападателят е мъртъв, предаде
Коментари Харесай

Заложническата криза в Дрезден приключи, нападателят е мъртъв

Заложническата рецесия в Дрезден завърши, а нападателят е мъртъв, съобщи Ройтерс. Според в. " Билд " 40-годишният мъж преди този момент е умъртвил 62-годишната си майка.

" Арестувахме 40-годишния нападател. Двама заложници към този момент са свободни и в сигурност ", съобщи представител на силите на реда. Малко по-късно стана ясно, че похитителят е мъртъв. Той е умрял от пострадванията си, откакто спецотрядите са щурмували постройката, в която той е взел заложници. Според немските медии 40-годишният мъж е взел за заложници жена и дете.

Според полицията държанието на нападателя е било извънредно комплицирано и е доста евентуално той да има психологични отклонения, добавя ДПА, представена от обстоятелства.бг.

Същевременно силите на реда ревизират известие за пукотевица на още едно място в града - административната постройка " Амонхоф ", където се обитава " Радио Дрезден ". Говорител на дрезденската полиция сподели, че на мястото има проверяващи и че в постройка няма ранени или убити. По-рано през днешния ден регионът на " Алтмаркт-Галери " беше отцепен поради сигнал за взети заложници.

Докато се организираше акцията в комерсиалния център, полицейски екип е разкрил мъртвец на жена в жилищна постройка в дрезденския квартал Пролис. Според полицията най-вероятно става въпрос за ликвидиране, което е обвързвано със заложническата рецесия в " Алтмаркт-Галери ". За главен обвинен за убийството в Пролис беше посочен 40-годишният наследник на жертвата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР