Заложили сме големи очаквания на изграждането на новата детска градина.

...
Заложили сме големи очаквания на изграждането на новата детска градина.
Коментари Харесай

Показаха проекта на новата детска градина в Асеновград

" Заложили сме огромни упования на построяването на новата детска градина. Обявихме архитектурен конкурс за правене на план в общински терен в квартал " Баделема ". Мястото е с огромна денивелация. Убедени сме, че това е верният метод, който се приема от професионалните гилдии, като по-добра процедура, за разлика от процедурите по Закона за публичните поръчки (ЗОП) за инженерингово осъществяване. Вероятно поради това, ползата беше огромен. " Това сподели пред медии основният проектант на Асеновград Петко Прокопиев.
По състезанието постъпиха доста забавни планове и всички бяха прегледани до най-малката детайлност. Комисия извърши класиране, от позиция на визия и функционалност на постройките и прилежащите площи. Вече завърши процедурата по оценяването, има класиране и победител.
 Нова детска градина ще строят в кв. Тракия на Пловдив Нова детска градина ще строят в кв. Тракия на Пловдив
Нова детска градина ще строят в жилищен регион „ Тракия “ на Пловдив, излиза наяве от съобщение на локалната администрация Сград...
Архитект Прокопиев уточни, че спечелилият план е с положителни функционални връзки и забавна визия. Децата ще видят нещо познато – по този начин, както рисуват своите къщички. В ще могат да се отглеждат 150 малчугани в шест групи. Предвидено е даже създаване на басейн и прилежащи зони за занимания и отдих навън, съгласно условията и стандартите. " Радостен съм, че за задачата имаме обезпечено държавно финансиране в размер на 3 000 000 лв. ", сподели в умозаключение основният проектант на Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР