Заложиха поредица от конституционни бомбиПП-ДБ не трябва да се явяват

...
Заложиха поредица от конституционни бомбиПП-ДБ не трябва да се явяват
Коментари Харесай

Костадинов: ПП-ДБ не трябва да се явяват на изборите, нека освободят България от своето присъствие

Заложиха поредност от конституционни бомби
ПП-ДБ не би трябвало да се явяват на изборите. Нека освободят България от своето наличие. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

" Заложиха поредност от конституционни бомби. Заради тях ще има длъжностен кабинет на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Превърнаха Движение за права и свободи във фактор. Защо още съществуват като независим обект? Най-добре е Политическа партия да се влеят в ГЕРБ, а Демократична България в Движение за права и свободи, защото там има доста сериозна интимна връзка ”, сподели още Костадинов.

" ППДБ са маргинална политическа групировка, пристигнала на власт с измами. Имаха 10 месеца парламентарен живот, за какво до момента не предложиха комисия за " Турски поток ". Те управляваха 9 месеца дружно с незаконните организации ГЕРБ и Движение за права и свободи ", посочи Костадинов.

По мотив годишнината на България в НАТО Костадинов разяснява: " Трябва да сложим доста съществено въпроса за участието на България в НАТО. В момента пропагандата продължава да ни изяснява по какъв начин това е единствената формула за национална сигурност, само че истината е, че България в никакъв случай не е била по-застрашена, в сравнение с в този момент, в този миг, поради участието си в НАТО. НАТО е антируски, боен, нападателен, неотбранителен блок, който желае да води война с Русия. Макрон, който е президентът на Франция, съобщи непосредствено и изрично, че ще закара войски в Украйна. Въпросът не е дали, а по кое време? Същото нещо ще се случи и с България, тъй като никой няма да ни пита - България към този момент е фронтова страна. Единственото решение е мигновено да се напусне НАТО ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР