Залогът на изборите в неделя е дали да има правителството

...
Залогът на изборите в неделя е дали да има правителството
Коментари Харесай

Залогът в неделя: дали да има промяна или реставрация на авторитарния модел на ГЕРБ и ДПС

Залогът на изборите в неделя е дали да има държавното управление на смяната или реституция на властническия модел на ГЕРБ и Движение за права и свободи . Хората би трябвало да гласоподават задоволително интензивно за партиите на смяната, с цел да можем да работим по сформиране на държавно управление. Това съобщи Татяна Дончева, лидер на листата на " Изправи се БГ! Ние идваме! " във Варна .

" Важно е в неделя изборната интензивност да е над 50% и хората да дадат повече поддръжка за обединенията , които са декларирали, че ще работят за смяна. Смятам, че положителните връзки сред " Изправи се БГ! Ние идваме! ", " Демократична България " и " Продължаваме промяната " са по-голяма гаранция за основаване на ядро на бъдещо държавно управление ", сподели Татяна Дончева.

Ние би трябвало да разградим модела, който Бойко Борисов сътвори . Имаме потребност от бригада за разграждане на модела. Това значи, че болшинството в Народното събрание, което ще е в основата на последващо държавно управление, би трябвало да бъде настроено по този метод.

Бойко Борисов желае да не го закачат, да не се рови в историята му, да не се рови в парите на Автомагистрала " Хемус " , раздадени като задатъци преди да могат въобще да започват строителните действия. Всичко това Борисов желае да бъде заметено. Когато има гноясал развой в организма, с цел да се избегне сепсис се реже. За това нещо би трябвало правосъдна система и хора, които натискат в тази посока. Не би трябвало да имаме съмнения за това.

" Изправи се БГ! Ние идваме! " поддържа претендент президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР