Залезлият политик Веселин Марешки очевидно е изнервен от провала на

...
Залезлият политик Веселин Марешки очевидно е изнервен от провала на
Коментари Харесай

НЕРВЕН: Марешки съди журналисти – не бил грозен и алчен

Залезлият политик Веселин Марешки явно е раздразнителен от неуспеха на изборите и 4-годишната неоправдателна присъда за рекет повече, в сравнение с демонстрира.

Варненецът показва комплицирания си вътрешен свят и несъгласията, които го раздират напоследък с извънредно дело в стила на съветски парвеню – съди публицистите Валерия Велева и Васил Петев за коментар във… фейсбук отпреди година.



Оказа се, че водачът на потъналата партия „ Воля” не е склонен с Петев, който описал Марешки и себеподобните му по този начин: „ Грозни хора, извън и от вътрешната страна, мачкат с мръсните си крайници цивилизационния килим”.



Съдебната драма, обаче, се заформила не поради поста във фейсбук, а тъй като предишния януари колегата-журналист Валерия Велева го преписала като обява в нейния уебсайт „ Епицентър “. Затова сега афектираният Марешки съди Петев и Велева солидарно за общо 15 000 лв..



„ Тази реакция по отношение на Марешки - с цел да напиша статус по този метод, е израз на персоналното ми мнение, провокирано от моята фрустрация поради неговото надменно и пошло държание по време на консултациите при президента Румен Радев “, разяснява пред Lupa.bg Васил Петев.

На правосъдното съвещание по делото, извършено през днешния ден, петролният необут с ползи във фармацевтиката довел очевидец, който с покъртителен звук обяснил пред магистратите какъв брой смутен бил Веселин Марешки от коментара, преписан и оповестен в медията на Велева.

Чувствителната натура на обвързвания с Москва и персонално със фамилията на Владимир Путин петролен предприемач не понесла и други метафори от фейсбук-коментара: „ Той е нахален, самоуверен, необразован, лаком, самовлюбен, нерешителен, безпринципен”, като „ нанесената болежка “, съгласно юристите му, може са се излекува с 15 бона.

В обществената мрежа Петев самичък заяви за заведеното дело, което сбито разяснява по този начин:

„ Имам единствено един въпрос: Как обвиняването ще потвърди, че Марешки не е противен извън?! Ако това стане - майната й на промяната в правосъдната система “!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР