Залата, в която Коби Брайънт твореше чудеса в продължение на

...
Залата, в която Коби Брайънт твореше чудеса в продължение на
Коментари Харесай

Хиляди се стекоха пред Стейпълс Сентър след смъртта на Коби Брайънт

Залата, в която Коби Брайънт твореше чудеса в продължение на две десетилетия, а точно “Стейпълс Сентър”, стана светилище, на което почитателите се прекланят пред паметта на легендата. 41-годишният някогашен гард на Лос Анджелис Лейкърс почина при злополука с хеликоптер, като паралелно до него е била и 13-годишната му щерка Джиана. Хиляди почитатели на баскетболната икона се стекоха пред именитата зала с цветя, свещи и плакати с послания към Брайънт.
 Хиляди се стекоха пред @@@

По същото време в залата се организираше 62-ата гала за връчване на музикалните награди “Грами”. Първата среща в оборудването след гибелта на Брайънт пък ще опълчи градските противници от Ел Ей - Лейкърс и Клипърс.
 Хиляди се стекоха пред @@@

Екраните на залата изобразяваха фотография в памет на Брайънт, а феновете на играта оставяха и голям брой сувенири - баскетболни топки, кецовете, които Коби носеше, както и венци. Огромна част от почитателите мъчно сдържаха сълзите си след шокиращата вест за нещастието, лишила живота на личността, която бе кумир на милиони по целия свят.

ГАЛЕРИЯ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР