Церемонията по залата на славата на рокендрола ще бъде излъчена на живо за първи път в Disney+

...
Залата на славата на рокендрола обяви в четвъртък, че ще
Коментари Харесай

Залата на славата на рокендрола обяви в четвъртък, че ще има нов дом за стрийминг и излъчване в Disney+ и ABC.

Церемонията по въвеждането през 2023 г. ще бъде излъчена на живо от брега до брега по Disney+ от Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк, с начало 20:00 ч. ET на 3 ноември и ще бъде достъпен за поточно предаване след церемонията.

Тази година приетите включват Кейт Буш, Шерил Кроу, Миси Елиът, Джордж Майкъл, Уили Нелсън, Rage Against the Machine и The Spinners, заедно с DJ Kool Herc и Link Wray за Musical Influence и Chaka Khan, Al Kooper, Bernie Taupin за Musical Excellence, както и Don Cornelius за наградата Ahmet Ertegun.

ABC ще излъчи специално предаване с акценти от представянето и забележителни моменти от 8:00 до 23:00 часа. ET на 1 януари.

„Този ​​исторически поток на живо на Disney+ и специален на ABC е доказателство за разнообразните звуци и непреходната сила на рокендрола“, каза в изявление Джон Сайкс, председател на Фондацията Залата на славата на рокендрола. „През последните три десетилетия годишното въвеждане на живо в Залата на славата на рокендрола се превърна в най-високата музикална чест, отдавайки почит на артистите, които са определили поколенията и са променили музиката завинаги.“

Има планирани изпълнения и колаборации на Шерил Кроу, Миси Елиът, Чака Хан и Уили Нелсън, както и специални гости Бранди Карлайл, Дейв Матюс, Елтън Джон, H.E.R., Крис Стейпълтън, Сейнт Винсент, Ново издание и др.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР