Залата е пред фалит след загуба на повече от 1.5

...
Залата е пред фалит след загуба на повече от 1.5
Коментари Харесай

Радостин Василев закопал и “Арена Армеец“? Залата е пред финансов колапс

Залата е пред банкрут след загуба на повече от 1.5 милиона лв.. Хората на някогашния министър подписали анекс за преустановяване на генералното спонсорство
Бившият министър на спорта Радостин Василев и екипът му от „ експерти “ в сдруженията на министерството са закопали финансово и зала „ Арена Армеец “. Схемата е същата като тази със сключването на контракта за ненужния на “Национална спортна база ” ЕАД програмен продукт за 1.7 милиона лв., научи tribune.bg от свои източници.

На 2 август – деня, в който Весела Лечева влезе в Министерството на младежта и спорта, изпълнителният шеф на “Национална спортна база “ ЕАД Венцислав Петков подписва анекс към контракта за генерално спонсорство на „ Арена Армеец “, с който приключва този контракт. Анексът влиза в действие със задна дата – месец по-рано, при започване на юли.

Според разнообразни оценки вредите за НСБ ЕАД, която е притежател на „ Арена Армеец “, са за над 1.5 милиона лв. в границите на идната една година. А този анекс е следващият финансов капан пред Весела Лечева, подложен от Радостин Василев и околните му другари, назначени от него в спортните сдружения.

Припомняме, че на 9 септември в изявление за Сашо Диков в телевизионното предаване „ ЕвроДикоФ ” Радостин Василев не отхвърли, че Венцислав Петков му е непосредствен другар. Василев добави, че същият е „ отличен експерт и не съжалява за избора си за неговото назначение “ като изпълнителен шеф на НСБ ЕАД.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР