Залагаме на съдържанието, а не на лъскавата опаковка, това заяви

...
Залагаме на съдържанието, а не на лъскавата опаковка, това заяви
Коментари Харесай

Любомир Каримански: Залагаме на съдържанието, а не на лъскавата опаковка

" Залагаме на наличието, а не на лъскавата опаковка ", това съобщи някогашният народен представител от " ИТН " Любомир Каримански при представянето на новия политически план " Заедно ".

" Няма дълга ръка зад Има Такъв Народ. Не сме дружно, тъй като всеки поема по своя път. Когато правилата се разминават в един миг, би трябвало да си стиснем ръцете и да кажем " Бяхме дотук ". Когато политиките ни стартират да се разминават - човек е по-добре да си тръгне. Не подкрепям контакт с сътрудниците от " ИТН ", добави Ива Митева.

Мотивът ни е дълбокото разделяне, гневът омразата, обедняването на хората. За страдание не сме там, където желаеме да бъдем и по тази причина считаме, че е нужно обединяване на всички хора, които желаят действителна смяната, а това, което се споделя - да се извършва.

Този претекст за основаването на новата коалиция " Заедно " посочи един от създателите ѝ - Ива Митева, някогашен народен представител от " ИТН " и някогашен ръководител на Народното събрание.

Трябва да сложим националните цели над партийността, акцентира още тя.

Темите, над които ще работим са тематиките за цялото общество - обедняването, финансовият напредък, битката с корупцията и действителна правосъдна промяна, образованието, културата. Това е директната народна власт, която би трябвало от ден на ден да се развива, продължи още Митева.

Търсим единство, единодушие. Червени линии няма да чертаем, тъй като те ни влачат все по-надолу. Търсим политика, която ще даде непоклатимост, за която българите толкоз мечтаят, добави още някогашният народен представител от " ИТН ".

От новата коалиция " Заедно " си сложиха висока упоритост за резултат на идните избори - 10%.

Бихме преговаряли с всички, които не слагат политическата иделогия преди всичко, съобщи Любомир Каримански.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР