Зала Младост“ ще бъде домакин на интригуващ 1/16 финален мач

...
Зала Младост“ ще бъде домакин на интригуващ 1/16 финален мач
Коментари Харесай

Безплатен вход за мача на „Дея Спорт“ срещу френския „Сен Назер“

Зала „ Младост “ ще бъде хазаин на завладяващ 1/16 заключителен мач за Чалъндж къп сред тимовете на „ Дея Спорт “ и елитния френски отбор „ Сен Назер “.

Двубоят е през днешния ден, вторник, от 19:00 часа. Домакините от „ Дея Спорт “ оповестиха безвъзмезден вход за феновете, пристигнали да поддържат бургаския отбор в борбата против шестия във краткотрайното класиране на Лига А в мощното френско състезание.

В последните два кръга във Франция „ Сен Назер “ надигра първо „ Тур “ вкъщи с 3:0 гейма, а по-късно като посетител с 3:1 и отбора на „ Монпелие “, в който от този сезон играе националът и досегашен диагонал на ЦСКА Димитър Димитров.

Мачът реванш сред „ Дея Спорт “ и „ Сен Назер “ е на 28 ноември във Франция.

В същото време тимът на „ Нефтохимик 2010 “ завоюва против „ Марек Юнион Ивкони “ своя мач от шестия кръг в Супер Волей с 3:0 гейма /25:23, 29:27, 25:19/.

Тази среща послужи като генерална инспекция за бургаския отбор, който в четвъртък ще посрещне също в зала „ Младост “ турския „ Аркас “ – Измир. Мачът е от 1/16 финалите за купата на ЦЕВ и ще стартира в 19:00 часа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР