Закритият Седми параграф от Указа за частична мобилизация съдържа информация

...
Закритият Седми параграф от Указа за частична мобилизация съдържа информация
Коментари Харесай

Песков: Мобилизация на 300 000 души, но не наведнъж

Закритият Седми параграф от Указа за частична готовност съдържа информация за призовката на до 300 000 души, за което към този момент приказва министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу, сподели Дмитрий Песков, прессекретар на президента на Руската федерация пред публицисти, оповестяват съветски медии.

„ Наистина седмият параграф е за служебно прилагане, тъй че не мога да го разкрия “, отговори Песков на въпрос по отношение на наличието на този параграф.

В отговор на настояването на други публицисти да разкрие най-малко тематиката или повода за " закриването ", той добави: " Не мога да обясня. Единственото, което мога да кажа, е, че Сергей Кужугетович Шойгу сподели в своето изявление: 300 000 души. Тук става дума за до 300 000 души. "

„ Но също, както изясни министърът на защитата, не едновременно “, посочи Песков.

Прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков предложи на ръководителя на европейската дипломация Жозеп Борел да обърне внимание на закононарушенията на киевския режим в Донбас, осъществени от 2014 година насам, а по-късно да приказва за осъществяване на арбитражен съд за военни нарушители. Така той разяснява самодейността на европейския политик, който се разгласи за основаване на самостоятелен арбитражен съд, който да " потърси отговорност " на руснаците за дейностите им в Украйна.

„ Като цяло бихме желали да препоръчаме на европейските дипломати да извърнат внимание от 2014 година на закононарушенията на украинския режим, които могат и би трябвало да станат предлог за същия арбитражен съд, за който приказват европейците “, съобщи Песков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР