Закрилата на децата от насилие и развитие на талантите на

...
Закрилата на децата от насилие и развитие на талантите на
Коментари Харесай

Председателят на ДАЗД се срещна с психолога Иван Игов

Закрилата на децата от принуждение и развиване на гениите на всички младежи разискаха ръководителят на Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) доктор Елеонора Лилова и психологът Иван Игов.
 
Разговорът е част от консултационния развой, който ръководителят на ДАЗД осъществя в процеса на разработване на новата Национална тактика за детето.

Чрез поредицата от срещи доктор Лилова търси мненията на необятен кръг експерти, институции и неправителствени организации, с цел да бъдат основани подобаващи стратегически политики.

Двамата дискутираха опциите за изследване на детското мнение и по какъв начин да бъдат дефинирани последващи допитвания до младежите, с цел да бъде изработен първокласен разбор на резултатите.

Иван Игов показа своя опит и положителни практики в работата с деца по тематиката за насилието в учебна среда, както и хрумвания за ограничения, които да бъдат заложени в Националната тактика за детето.

Д-р Лилова и психологът разискаха и бъдещи взаимни дейности за осъществяване на самодейността на ДАЗД „ Живот без принуждение в детската градина и учебното заведение “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР