Закрепиха Сашка докторите тук в Германия. Вече мина една интервенция

...
Закрепиха Сашка докторите тук в Германия. Вече мина една интервенция
Коментари Харесай

Най-близките предали Сашка Васева

" Закрепиха Сашка докторите тук в Германия. Вече мина една намеса и не желая да споделям огромна дума, защото до два дни чакаме да се случи главната интервенция. В момента я приготвят за нея и в този момент ни остава единствено да се молим ". Това сподели пред " България през днешния ден " мъжът на Сашка Васева - Христо Бакърджиев, който до часове ще получи точната дата от лекуващия брачната половинка му лекар.

В момента с диагнозата на фолкпевицата на републиката се занимават светила на медицината в Германия.

" Имаме вяра, че ще се оправи. Забавихме се, тъй като тя имаше инфектиране, което щеше да заплаши живота ѝ. Българският доктор, с който приказвах, искаше незабавно да я оперираме, само че немските хирурзи, двамата най-хубави от Хамбург, взеха решение, че би трябвало да изчакаме. Аз съм поел лекуването, само че няма да можем да се оправим сами. Благодаря на всички хора, които се отзовават ", показа още брачният партньор на певицата Христо Бакърджиев.

Той по през целия ден е до нея, тъй като е много отслабнала и е останала съвсем без сили. " Сашка има вяра, че Господ ще ѝ помогне, аз също ".

Сега се търсят средства, които да покрият цялото лекуване на изпълнителката. За него също би трябвало не дребна сума и по тази причина е открита банкова сметка, на която феновете на звездата могат да превеждат суми съгласно опциите си. Сметката е доказана от фамилията, разноските за лекуването възлизат на 90 хиляди евро.

" За мое страдание хората, които ни бяха много близки през годините, не се отзоваха на молбата ни за помощ. Виждам всеки човек, който е дал и левче за Сашка, тъй като застава с името си. Но, както се споделя, кой съм аз, че да осъждам този и оня. Това е персонален акт ", сподели Бакърджиев.

Той посочи, че е доста признателен на журналистката Петя Дикова, която единствена от известните е превела сума, с цел да помогне на Сашка Васева. Според мъжа на певицата са неистина слуховете, че интервенцията на Сашка може да бъде поета от здравна застраховка, тъй като тя въобще няма такава в Германия. Освен това лекарят, който Васева и брачният партньор ѝ са избрали, имал частна процедура и в този случай застраховката не би могла да обезпечи лекуването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР