Законопроектът за мерките срещу прането на пари трябва да се

...
Законопроектът за мерките срещу прането на пари трябва да се
Коментари Харесай

Делян Добрев: Българска банка пере през Унгария пари на руски олигарси

Законопроектът за ограниченията против прането на пари би трябвало да се одобри оптимално бързо. Още повече,че имаме информация за българска банка, която пере пари на съветски олигарси през Унгария, сподели през днешния ден пред " Нова телевизия " депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

Той отхвърли да заяви повече детайлности, само че посочи, че информацията е от благонадежден източник. Ще задвижим тази тематика в Народното събрание и за няколко седмици законопроектът против прането на пари може да е реалност, добави Добрев. Законопроектът е един от 30-те, за които ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната-Демократична България " реализираха единодушие да бъдат признати в Народното събрание.

По повод предложението на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков ГЕРБ да поддържат тяхно държавно управление, в което няма министри, той сподели, е не схваща по какъв начин такова искане се слага от втората политическа мощ, която има 64 депутати. Според него това е следващият каприз на обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ".

" Първа мощ сме и би трябвало да предложим държавно управление, дали ще е експертно, дали ще е политическо, дали ще е смесено, е въпрос на в допълнение разискване ", е мнението на Добрев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР