Законопроектът за изменение и допълнение на Наказателния кодекс, с вносители

...
Законопроектът за изменение и допълнение на Наказателния кодекс, с вносители
Коментари Харесай

Промени в законите за енергетиката, приватизацията и здравното осигуряване в програмата на НС


Законопроектът за изменение и допълнение на Наказателния кодекс, с вносители Корнелия Нинова и група народни представители, е записан като първа точка в дневния ред на постоянното съвещание на Народното събрание тази седмица, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Очаква се законопроектът да бъде подложен на първо гласоподаване. Народните представители ще прегледат и планове на решения за промени в непрекъснати комисии, план на решение за попълване състава на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта, както и план на решение за смяна в състава на Комисията по икономическа политика и туризъм.

Депутатите ще решат на първо четене за Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за енергетиката. Предстои и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за приватизация и следприватизационен надзор, както и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравното обезпечаване.

Парламентарният надзор тази седмица ще бъде в четвъртък, 5 април от 9.00 ч. Той ще включва разисквания по запитване на народните представители Таско Ерменков, Кристина Сидорова, Любомир Бонев и Станислав Владимиров към министъра на енергетиката Теменужка Петкова за политиката на Министерството на енергетиката в региона на топлоснабдяването. Точка 2 от парламентарния надзор ще бъдат въпросите към министрите. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР