Законопроектът, който установява решението на Великобритания да напусне Европейския съюз,

...
Законопроектът, който установява решението на Великобритания да напусне Европейския съюз,
Коментари Харесай

Лондон окончателно си отвори пътя за Брекзит

Законопроектът, който открива решението на Англия да напусне Европейския съюз, стана закон след месеци на обсъждане. Това заяви ръководителят на Камарата на общините Джон Берков. Той осведоми, че законопроектът на Европейски Съюз, отменящ Закона за европейските общности от 1972 година, посредством който Англия става член, е получил кралско утвърждение от Елизабет II, съобщи БГНЕС.

Той утвърждава денят на Брекзит в английското законодателство като 29 март 2019 година в 23 ч. - среднощ в Брюксел, избран като края на двугодишния развой на отдръпване по член 50. Законопроектът претърпя повече от 250 часа тежко обсъждане в Народното събрание, защото беше показан през юли 2017 година

Проевропейците отпразнуваха предходната седмица приемането на законопроекта от Народното събрание като доказателство, че макар продължаващата неустановеност по време на договарянията с Брюксел, Англия ще напусне Европейски Съюз. Министърът на интернационалната търговия Лиъм Фокс съобщи, че е проправен " необратимо " пътя за Брекзит, добавяйки, че възможностите на Англия да не напусне " в този момент са нула ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР