Законодателните промени, касаещи начините за обучение на кандидат-шофьорите, облагодетелстват само

...
Законодателните промени, касаещи начините за обучение на кандидат-шофьорите, облагодетелстват само
Коментари Харесай

Пак скандал заради измамите с шофьорски курсове

Законодателните промени, касаещи методите за образование на кандидат-шофьорите, облагодетелстват единствено определени в сектора, настояват представители на автомобилните школи. Те заплашват с митинги, в случай че министър председателят Бойко Борисов откаже да ги одобри и да изслуша техните възражения.

„ По един или различен метод това, което настояват по този начин наречените самопровъзгласили се браншовици. Например – те споделят, че са представители на автошколите. Нека да го потвърдят дано да убедят обществото”, съобщи в студиото на „ Здравей, България” Красимир Георгиев от Асоциацията за подготовка на автомобилистите в България.

„ Твърди се, че плановете за изменение на закона са правени в една тъмна стаичка. Оказа се, че от петимата твърдящи, че има тъмна сделка – трима от тях са участвали на разглеждането на този план за промени”, показва Георгиев.

Според съперниците на законовите промени задачата е да се пометат част от работещите в сектора. Според Георгиев години наред „ Автомобилна администрация” е поощрявала основаването на по този начин наречения „ сив сектор”.

Така в сектора са влезнали хора, неподлежащи на регулация – нещо, което с новите правила ще бъде регламентирано.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР