Законодателите, преразглеждащи рамката на ЕС за здравето на растенията, се

...
Законодателите, преразглеждащи рамката на ЕС за здравето на растенията, се
Коментари Харесай

Политика на ЕС. Експертна група на Блока за спиране на преминаването на вредители по растенията през границите

Законодателите, преразглеждащи рамката на Европейски Съюз за здравето на растенията, се съгласяват да основат незабавен екип за справяне с вноса на непознати вредители.

Екологичен потенциал и Съветът на Европейски Съюз реализираха съглашение по-рано тази седмица за преразглеждане на извънредно механически правила, предопределени да предотвратят въвеждането на нови вредители по растенията в Европа и ограничение на разпространяването на тези, които към този момент са пристигнали.

p> Неместни вредители изтезаваха европейските фермери през последните десетилетия, като килъра на маслиново дърво Xylella fastidiosa, който инцидентно проникна в Европа през 2000-те години, произлизайки от кафеено растение.

Неуспехът да се изкорени инфекцията, породена от съгласно скорошно изследване патогенът Xylella ще коства повече от 20 милиарда евро през идващите 50 години.

Местният подправен молец на юг от Сахара неотдавна се популяризира в цитрусовите култури в Испания, до момента в който азиатските дълго- рогат бръмбар остава въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР