Законодателите от Алабама разработиха програма, подобна на училищни ваучери, която

...
Законодателите от Алабама разработиха програма, подобна на училищни ваучери, която
Коментари Харесай

Законодателите от Алабама настояват семействата да получават щатски долари, за да могат децата да посещават частно училище, уроци

Законодателите от Алабама създадоха стратегия, сходна на учебни ваучери, която може да даде на отговарящите на изискванията фамилии с щатски долари, с цел да оказват помощ за заплащането разноски за частно учебно заведение или домашно учебно заведение.

Камарата на представителите на Алабама гласоподава 69-34 във вторник за предлагането, което в този момент се реалокира в Сената на Алабама. Шестима републиканци се причислиха към демократите в гласуването срещу законопроекта. Законопроектът идва, откакто републиканците в редица щати разискаха предложенията за ваучери под знамето на разширение на избора на учебно заведение.

Предложението, подкрепено от губернатора на Алабама Кей Айви и наречено Закон за ИЗБОР, ще разреши на отговарящите на изискванията фамилии да достъп до $7000 в щатски долари за образование в частно учебно заведение, уроци или такси за трансфер, с цел да се преместите в друго държавно учебно заведение. Родителите също могат да получат до $2000 за разноски за домашно учебно заведение.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР