Законодатели на Републиканската партия в сряда обвиниха Джеймс Байдън, че

...
Законодатели на Републиканската партия в сряда обвиниха Джеймс Байдън, че
Коментари Харесай

Джеймс Байдън „противоречи“ сам на себе си по време на свидетелски показания относно участието на брат си в семейния бизнес: Законодатели от Републиканската партия

Законодатели на Републиканската партия в сряда упрекнаха Джеймс Байдън, че си опонира по време на свидетелски показания по отношение на хипотетичните бизнес връзки на брат му със фамилията.

Братът на президента в началото сподели, че не е част от договорка с племенника си Хънтър Байдън и бизнес сътрудниците Роб Уокър, Тони Бобулински и Джеймс Гилиар, съгласно източник, осведомен с изявлението.

Но когато му беше показано съглашение с неговия автограф върху него, Байдън промени историята си, като сподели, че не си спомня да е подписал съглашението, сподели източникът.

Джеймс Байдън, брат на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, идва за предоставяне на показания пред надзорните и правосъдните комисии на Камарата на представителите по следствието за импийчмънт на президента Байдън във Вашингтон, 21 февруари 2024 година (Мандел Нган)

Представител Анди Бигс, R-Ariz., говорейки с кореспонденти след изявлението, сподели, че е „ забавно “ и че Байдън си е „ пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР