Законите и Конституцията са задължителни за всички български граждани. Големият

...
Законите и Конституцията са задължителни за всички български граждани. Големият
Коментари Харесай

Гешев: Законите важат за всички, и за Рашков

Законите и Конституцията са наложителни за всички български жители. Големият проблем у нас е, че някои хора мислят, че законите важат единствено за другите, само че не и за тях самите. Това съобщи пред публицисти основният прокурор Иван Гешев.

Той направи мнения си поради и да бъде разпитам по делото за Автомагистрала " Хемус ". По думите му това демонстрира, че тези които приказват за правосъдна промяна и господство на закона приказват едно, а вършат друго.

Обвинител номер едно бе безапелационен, че няма да изиска събаряне на имунитета на Рашков. Той посочи, че с цел да се случи сходно нещо е нужно да получи предложение от наблюдаващ прокурор, който е събрал задоволително данни за осъществено закононарушение.

По тематиката за анулираната разпоредба за, той уточни, че по този метод се отстранява правното съображение да им се заплаща и по този начин няма да може да се вършат експертизи. Призова правосъдния министър да си свърши работата. По думите му по този начин се блокира правосъдната система.

Гешев разяснява и проблема с инспекцията на военния съюз -. Прокуратурата се е самосезирала и е упълномощила инспекция на ДАНС за възможни закононарушения срещу републиката, разясни той. Предполага се, че става въпрос за активност, която пази непознати национални ползи. Ние сме част от Европейски Съюз, не можем да допуснем зловредно съветско въздействие в България, добави основния прокурор.

От отговорите на журналистически въпроси стана ясно, че Гешев си спомня, че против въпросната организация е имало сигнали преди години , по времето на неговия предходник Сотир Цацаров, само че не е наясно с резултатите от нея. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР