Законът за туризма трябва да се спазва, но и трябва

...
Законът за туризма трябва да се спазва, но и трябва
Коментари Харесай

Ангелкова и Симеонов имали различни гледни точки, но не и проблеми

Законът за туризма би трябвало да се съблюдава, само че и би трябвало да се внимава по какъв начин се правят инспекциите за придържането към него, счита министърът на туризма Николина Ангелкова. Пред " Нова телевизия " тя разгласи, че няма проблем с Валери Симеонов и излъчилият го съдружен сътрудник, поради акциите против шума по морето от лятото и плануваните такива по зимните курорти.

" Но по някои тематики имаме разнообразни гледни точки, което е безусловно обикновено. Както в една къща, по този начин и в едно ръководство министрите могат да имат разнообразни отзиви по една тематика. Така че е значимо тези разлики да се дискутират и да се вземе решение, което е оптимално положително за обществото ", добави Ангелкова.

Коментирайки плана за изменение и допълнение на Закона за черноморското крайбрежие тя уточни, че Министерството на туризма за специфичен статут на националните курорти и за въвеждане на ред при преместваемите обекти. " Трябва да се разчистят тези обекти, които не дават отговор на избраните схеми ", изясни министърът.

Според Николина Ангелкова, откакто през последните години е регистриран резистентен растеж в туризма, страната е на прав път. Тя си пожела България да стане целогодишно устойчива дестинация, която да има растеж сред 6 и 8% в бранша.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР