Законът за личната помощ, предложен от омбудсмана Мая Манолова, ще

...
Законът за личната помощ, предложен от омбудсмана Мая Манолова, ще
Коментари Харесай

Минчо Коралски: 667 млн. лв. ще струва законът „Манолова”

Законът за персоналната помощ, препоръчан от омбудсмана Мая Манолова , ще коства 667 млн. лева Това разгласи в предаването „ Лице в лице” ръководителят на Агенцията за хора с увреждания Минчо Коралски .
Протестиращите майки с ултиматум към депутатите Спас Панчев бил подготвен да стане вносител на законопроекта за персоналната помощ
Според него при представянето на плана са се чули причините единствено на едната страна. Той повтори тезата на представителните организации на хората с увреждания, че препоръчаният законопроект обслужва единствено една част от нуждаещите се.
Майки против майки: Кой е получил милиони, с цел да поддържа статуквото Мая Манолова плаши с оставка поради обвиняванията, че е „ яхнала ” митинга
По думите му решението е в това, което е почнало държавното управление – промени във всички закони за хората с увреждания. За една обособена услуга няма по какъв начин да се прави обособен закон, съобщи Коралски.

Относно регистъра за хората с увреждания за 2 млн. лева той сподели, че указател съществува и той е неповторим за Европейски Съюз.

Вижте повече във видеото:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР