Законът на щата Блуграс може скоро да забрани използването на

...
Законът на щата Блуграс може скоро да забрани използването на
Коментари Харесай

Децата в Кентъки скоро може да се сблъскат със забрана за мобилни телефони в класната стая благодарение на законопроекта за „здравия разум“: „Отстранете разсейването“

Законът на щата Блуграс може скоро да забрани потреблението на мобилни телефони от възпитаници в класните стаи в Кентъки, позволявайки изключения единствено за образователни цели и незабавни случаи.

„ Не можете да учите деца, които са разсеяни “, сподели щатският представител Джош Брей, републиканец, който внесе законопроекта, в неделя в „ FOX & Friends Weekend “.

Брей популяризира напъните като метод на „ здрав разсъдък “ за ограничение на все по-проблематичното потребление на обществени медии и изпращане на текстови известия по време на учебни часове. Тласъкът, сподели той, пристигна след чуване от учители, които споделиха, че разсейването прави работата им по-предизвикателна.

Законопроектът на щата Блуграс може скоро да забрани потреблението на мобилни телефони от учениците в класните стаи в Кентъки, позволявайки изключения единствено за образователни цели и незабавни случаи. (iStock)

„ Бях на баскетболен мач в приблизително учебно заведение и имах преподавател, който се приближи до мен и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР