Законът на кармата е да получаваш онова, което си заслужил

...
Законът на кармата е да получаваш онова, което си заслужил
Коментари Харесай

12 признака че сте кармично свързани с любимия си

Законът на кармата е да получаваш това, което си заслужил с постъпките си. И няма значение в кой живот си ги направил - в този или в предходния. Кармата визира множеството аспекти на живота ни, само че най-ярко се демонстрира в любовната сфера. Консултирахме се със експерт лайф-коуч и психолингвист, с цел да ви помогнем да разберете за какво още сте дружно с даден човек, когато това като че ли е невероятно.

Чувствате, че постоянно сте го познавали

Основният симптом на кармичната връзка е чувството, че познавате индивида от 100 години - даже в случай че сте се срещнали напълно неотдавна. В предходни животи може да сте били другари, врагове, родственици, любовници, съпружеска двойка… И да сте претърпели дружно нещо мощно. А в този момент се срещате още веднъж, с цел да разрешите или в противен случай - да задълбочите проблемите, с които не сте се справили в предните си животи.

Няма логичност

Връзката ви е почнала от нищото, без причина. Може да имате огромна разлика във възрастта, в културата и вероизповеданието, във възгледите ви за живота, навиците и увлеченията ви. Както се споделя, “противоположностите се притеглят ” - само че това може да е симптом за кармична връзка.

Привличане

Вие изпитвате неудържимо физическо привличане един към различен, до болежка и до препотяване. Направо си губите мозъка и всичко минава прекомерно бързо в плевел полов контакт.

Висока скорост

Връзката ви се развива стремглаво и прилича приключенчески любовен разказ. На втория ден решавате да живеете дружно, а безусловно след месец дружно стигате до предложение за брак.

Смяна на всичко

Връзката води до промяна на местожителството - местите се в нов град, нова страна или сменяте обкръжението си. Сменяте приятелите и сътрудниците си с нови, преставате да поддържате връзка с роднините или изпадате в обществена изолираност.

Болести и тествания

След няколко щастливи години живот дружно един от сътрудниците се разболява, а другият се грижи за него, забравяйки за себе си и за заобикалящия го свят.

Бездетност

Дългите връзки без деца са симптом за това, че ориста отхвърля да продължи рода ви в този съюз. Освен медицинските индикатори тук имат значение и кармичните връзки. Има редица образци, когато хора, които медицината е обрекла на бездетност, въпреки всичко са се сдобили с деца, само че с други половинки.

Борба

Вашата връзка наподобява по-скоро на тестване. Вие непрекъснато се карате и спорите. Плачете и страдате. Опитвате се да се разделите, само че не можете. Съдбата ви събира отново по най-невероятни способи.

Цитати

Постоянно ви се въртят из главата знакови песни или книги, филми. Това демонстрира, че връзката ви до голяма степен е плод на предначертан сюжет.

Сънища

Вие сте дружно освен нескрито, само че и насън. Той е станал неразривна част от живота ви. И даже когато към този момент сте се разделили, сътрудникът (жив или умрял) продължава да ви посещава в сънищата ви, напомняйки за себе си.

Знаци

Вие сте се разделили, само че не можете да зачеркнете колегата от живота си. Щом помислите за него, незабавно чувате по радиото вашата обща обичана ария, подушвате от инцидентен минувач мириса на парфюма му, виждате надписи-знаци по билбордове и реклами. И като че ли чувате гласа му в тълпата. Образът му ви преследва на всички места.

Зависимост

Допреди да го срещнете, сте били независима и самостоятелна персона. Но, започвайки връзка с него, като че ли сте изгубили част от себе си. Постоянно сте в мъчително, уморително положение, чувствате се подвластни от колегата, от неговото мнение и от решенията му.

Съвет:

Ако сте разкрили у себе си 3-4 от изброените признаци, значи имате кармична връзка с колегата, без значение от това дали е някогашен или сегашен. За да разберете каква е в действителност задачата на тази връзка, би трябвало да си зададете въпросите “Какво се промени в живота ми след появяването на този човек? ”, “Какви усеща и страсти изпитвах най-често след другарство с него? ”, “Какво научих от тази връзка? ”, “Какво ще върша по-иначе оттук насетне? ”, “Какви нови качества получих с помощта на този човек? ”. Отговорите на тези въпроси ще обрисуват кармичната задача на вашата връзка. Може да ви потрябва повечко време за осъзнаване на тази задача. Важното е да бъдете почтени към себе си и да не забравяте след отговора на въпросите да благодарите на този човек, че се е появил в живота ви. Няма инцидентни неща. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР