Законът е казал, че трябва да има разрешение за протест,

...
Законът е казал, че трябва да има разрешение за протест,
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Непротестиращите не са защитени. Полицията защитава протеста

Законът е споделил, че би трябвало да има позволение за митинг, с цел да се знае, че това място ще бъде окупирано. В момента законът и полицията са толерантни, доброжелателни и пазят митинга. За мен тези, които не са на улицата не са предпазени.
Това съобщи Нова телевизия политологът доцент доктор Антоанета Христовапо, която дружно със социологът Кольо Кольов разясниха митингите у нас.

„ Има късмет жители да се настроят против жители. Има хора, които не поддържат митинга. Подобни мероприятия основават напрежение. Въпросът е да се откри салдото. Управляващите се надяват, че хората ще отидат на море или жегата ще ги накара да спрат да стачкуват. Те чакат да отмине вълната на неодобрение. Струва ми се безумно. Между двете страни няма диалог”, разяснява Кольо Колев.

Той разяснява и оповестените в общественото пространство фотоси от спалнята на Борисов. Според Колев фрагментите са направени от хора, които са част от обкръжението на премиера.

" Когато има спор постоянно има пик - излизането на улицата е пикът. Той се позволява с предварителна защита, само че когато не е направена, то би трябвало да има разговор ", сподели още тя. По думите ѝ част от уредниците знаят какво не желаят. Трябва да се изчака и да се види кой предлага алтернативата, счита доцент Христова.

Попитана за излизането на записи на премиера, тя съобщи, че би трябвало да се знае истината кой е правил записите и каква е степента на манипулиране, с цел да може да се взе осведомено решение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР