Законът е бил приложен по начин, по който правата са

...
Законът е бил приложен по начин, по който правата са
Коментари Харесай

Антон Станков: Петков беше подведен, вече никой няма да пристъпи към арест на Борисов


Законът е бил прибавен по метод, по който правата са били предпазени, въпреки и накърнени. Ефектът беше повече политически, а не юридически. Петков беше измамен, влезе с плам в тази игра, само че беше отчаян. Борисов беше " брониран ". Не виждам към този момент кой ще пристъпи към деяние, в случай че се намерят учредения да бъде арестуван. Това съобщи някогашният министър на правораздаването Антон Станков в предаването " На фокус " по Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 135
По думите му Наказателно-процесуален кодекс не разрешава в досъдебната фаза разпит на Божков като очевидец. " Имало е видеоконферентен диалог, само че той е бил за сведения ", акцентира той. И попита дали проколите за изземване са показани за утвърждение пред съд. 

От своя страна някогашният градски прокурор Николай Кокинов уточни, че досъдебното произвеждане за задържането на Борисов, Горанов и Арнаудова се води от незапознат орган. " То беше докладвано в Софийската градска прокуратура, която сподели, че доказателствата са незадоволителни за покачване на обвиняване. Това бе опит да се заобиколи процедурата. Всичко потегли от войната сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата ", счита той. И добавя, че законът не е напълно вярно прибавен при арестите. 

И двамата не имат вяра, че може да бъде търсена отговорност за показанията на по случая с арестите на тримата от ГЕРБ. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР