Законът – който консолидира и други разпоредби за престъпления от

...
Законът – който консолидира и други разпоредби за престъпления от
Коментари Харесай

Първият министър Хумза Юсаф казва, че се разпространява „дезинформация“ относно новия закон на Шотландия за престъпления от омраза

Законът – който консолидира и други разпореждания за закононарушения от ненавист – се оказа спорен заради евентуалното му влияние върху свободата на словото.

По-рано тази седмица се появиха отчети, че полицията може да се насочи към реализатори според акта въз основа на образование, извършено от чиновници.

Говорейки по време на въпросите на първия министър в четвъртък, Хумза Юсаф сподели: „ Имало е доста дезинформация, която беше публикувана в обществените медии и някои неточни медийни репортажи, и в действителност от нашите политически съперници, тъй че се надявам в този продан да можем да хвърлим повече светлина, в сравнение с топлота върху това, което в действителност е в акта, за разлика от това, което се приказва за това. "

Г-н Юсаф сподели, че сходни закони не са " нищо ново в Шотландия ", добавяйки: " Ако имам отбрана против някой, който разпалва ненавист поради моята раса - и това е случай от 1986 година насам - за какво, за бога, тези отбрани да не съществуват за някого заради неговата сексуалнос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР