Закон за сигурността на Съединените щати, който ще ограничи финансирането

...
Закон за сигурността на Съединените щати, който ще ограничи финансирането
Коментари Харесай

„Безразсъдно“: Предложената забрана на финансирането от САЩ за UNRWA буди тревога

Закон за сигурността на Съединените щати, който ще ограничи финансирането на организацията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци, буди паника, защото бранителите на правата споделят, че са траяли години старания за демонтирането на организацията набира мощ на фона на войната на Израел против Газа.

Предложеното законодателство на стойност 118 милиарда $, чийто план беше оповестен от Сената на Съединени американски щати в неделя (PDF), включва наредба, забраняваща на Вашингтон да отпуска каквито и да било средства на Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне и работа (UNRWA).

Сет Биндер, шеф за покровителство в Центъра за народна власт в Близкия изток, сподели, че това ще се отнася за филантропичната помощ, включена в законопроекта, както и за всички авансово утвърдени средства за UNRWA, които към момента не са разпределени, сума на обща стойност към 300 000 $.

„ Не е ясно … къде и по какъв начин тази съответна наредба може да стане закон, в случай че в миналото успее “, сподели Байндър пред Ал Джазира. „ Въпреки тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР