Заключителната вечер на Sofia Fashion Week в края на миналия

...
Заключителната вечер на Sofia Fashion Week в края на миналия
Коментари Харесай

Есенната колекция HUAWEI Watch GT 5 дефилира на Sofia Fashion Week - Булевард България

Заключителната вечер на Sofia Fashion Week в края на предишния месец, бе уместно открита с впечатляващо фешън шоу на най-новата серия смарт часовници Huawei Watch GT 5, чиято световна премиера бе в Барселона единствено ден преди този момент.

Новите серии Huawei Watch GT 5 и Watch GT 5 Pro оферират общо 12 разновидността с друг дизайн и размер на екрана, а богатата сбирка за дамите и кавалерите се добавя от новото издание на емблематичния HUAWEI Watch Ultimate, а точно HUAWEI WATCH ULTIMATE GREEN EDITION.

Премиерата на новата сбирка смарт часовници на Huawei бе маркирана с фешън ревю с аутфити на Global Brands Store, което е петото подред взаимно ревю на двата марката, спечелили наградата за Модна колаборация за 2023 година То бе намерено с анонс на новите серии от дългогодишния дипломат на Huawei - Ивет Лалова, неотдавна добавила и майчинството към множеството си функции.



Global Brands Store и HUAWEI показаха повече от 20 сета, отразяващи есенните трендове в дамската и мъжката мода на водещите международни марки. Дамската сбирка включваше красиви и авангардни рокли, подчертаващи женствеността, динамични спортно-елегантни аутфити, както и публични сетове, насочвайки към другите функции на дамата в днешно време.



Мъжката мода от своя страна наблягаше оригиналността, естетиката и смелостта благодарение на Huawei Watch GТ 5 моделите. На сцената другите модели бяха допълнени от типичен, само че в същото време комфортни и разнородни сетове, които показаха трендовете за новия сезон, предлагащи комфорт, доста цветове и грациозност.



„ Новите ни есенно-зимни оферти към този момент са тук, с цел да оказват помощ на всеки да откри аутфитa, с който да изрази своята неповторима връзка със актуалния свят. По отношение на тази уникалност сме същински впечатлени и от богатата сбирка часовници, които показа Huawei тази есен. Всеки подробност от аутфита може да бъде израз на нашата характерност, на персоналното обръщение, с което влизаме във всеки един съответен миг и обстановка, и тъкмо това представихме с днешното фешън ревю. ”, показа Ралица Попова от Global Brands Store.



По време на трите дни на Sofia Fashion Week, в демо зоната на Huawei гостите бяха запитани и дали биха си купили втори смарт часовник единствено поради дизайна му. Близо 500 участници бяха безусловно единомислещи в отговора си – „ Да! “.

„ Резултатите от тази анкета изрично демонстрират, че в стилните среди един смарт часовник просто не е задоволителен. Вече наложени като артикули с богата функционалност на персонален начин на живот помощник, смарт часовниците на Huawei все по-уверено дефилират и като същински фешън аксесоар, показващ статус и жанр, под мотото Fashion Edge на сбирката ни за 2024 година “, показа Емилия Кирилова от името на Huawei.



Всички часовници от новите серии са съвместими с Android и iOS, оферират устойчивост на батериите надлежно до една и две седмици за 41/42mm и 46mm моделите, опция на промяна на каишките и богато многообразие от циферблати за в допълнение персонализиране. Те са към този момент на българския пазар в извънредни пакетни оферти с артикули от аудио сериите на Huawei до края на октомври, в цялата партньорска мрежа на Huawei – Yettel, A1, Vivacom, Технополис, Zora, Техномаркет, Ozone.bg, Techmart, Laptop.bg, Ardes.bg, Plesio и други сътрудници на дистрибутора Polycomp.



" Това е 12-тото издание на Sofia Fashion Week и сме щастливи, когато на него виждаме 2 на пръв взор разнообразни марката да сплотяват сили и ентусиазъм в името на модата в България. Високите технологии и модата могат да си партнират и това се вижда доста ясно в последните години ", показа Мария Бонева за Sofia Fashion Week.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР