Закъсняла стъпка, доста символична на фона на поведението на цяла

...
Закъсняла стъпка, доста символична на фона на поведението на цяла
Коментари Харесай

Ал. Йорданов замеси Ванга в случая Скрипал, за да докаже, че Русия е злодеят

Закъсняла стъпка, много алегорична на фона на държанието на цяла Европа – по този начин някогашният български дипломат в Люксембург Леа Коен разяснява в утринния блок на bTV привикването на българския дипломат в Москва от страна на българския министър председател.

„ В случая Европа не се готви за война, а се отбранява. Няма никакво подозрение присъединяване на Кремъл в този акт “, сподели тя във връзка с отравянето на някогашния разузнавач Сергей Скрипал.
 
„ Много такива случаи има. Да не забравяме, че върху България тежи към този момент 40 години историята с българския чадър “, напомни тя. Коен посочи кои са хората, които европейските страни са изгонили от територията си: „ Това са членове на разследващите задачи, които са оповестени “.
 
„ Чашата на търпението преля в Европа. Случаят „ Скрипал “ е тъкмо тази капка, която преля чашата на еевропейското самообладание “, разяснява от своя страна някогашният дипломат в Македония Александър Йорданов. „ Тук не става въпрос единствено за тази терористична офанзива “, сподели той и избори случилото се в Грузия, Украйна, Крим.
 
„ Логично е да се попита по какъв начин по този начин умират единствено съперниците на Путин “, посочи Йорданов. Той напомни, че още през 1939 година първия руски дипломат в България Фьодор Разколников е умрял „ при мистериозни условия “, като се считало, че бил премахнат поради противоречие със Сталин. Чак през 1988 година брачната половинка му пристигнала в България и отишла в Петрич при Ванга, с цел да я попита: „ Сталин ли умъртви мъжа ми “. „ Да, Сталин “, дала отговор пророчицата.

„ Доказателства има. Папаката с доказателствата е в ръцете на всички европейски водачи. Това са съществени хора, политици, държавни на огромни страни – Германия, Франция. И Бойко Борисов също е видял тези доказателства, в случай че не всички, най-малко част “, добави Йорданов, представен от Блиц.
 
„ Не е допустимо да бъде предоставена характерната информация. Вие знаете, че даже в кръга на НАТО България няма достъп до цялата информация “, посочи Коен.

„ В самата Русия няма нито едно доказателство, че няма доказателство по случая Скрипал “, сподели ще Йорданов. Той посочи, че България би трябвало да има вяра на своите съдружници от Европейски Съюз и НАТО. Естествено водещият Хекимян не го попита и в този момент ли би трябвало да имаме вяра по този начин, както на размахваните наскоро " доказателства " от Лондон за химическите оръжия на Ирак.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР